Мотивационни модели за алайнери

Реалистична визуализация и гарантирани резултати чрез ретайнерите за проверка!

Мотивационни модели в оклузия

В дългогодишната ни практика при работа с алайнери, може би най-често задаваните въпроси, както от страна на пациентите, така и от страна на денталните специалисти са:

Мотивационни модели за алайнери

За да отговорим най-точно на тези въпроси ние създадохме и предлагаме индивидуално изработени мотивационни модели за всеки пациент. Заедно с моделите получавате и прозрачни ретайнери! Мотивационните модели представляват пластмасови макети на зъбите, подредени според предвидения за пациента план на лечение – така както ще изглеждат след завършване на лечението. Изключително полезно за всички участници в бъдещия лечебен процес е да могат да визуализират очаквания резултат преди започване на процедурите. Ролята на предварително изработените ретайнери е ключова за доказването на постигнатите резултати! При положение, че след завършване на лечението, ретайнерите паснат на зъбите на пациента, то тогава всичко предвидено по анализ е постигнато и те могат да се ползват в бъдеще за задържане на резултатите. Ако денталният лекар не успее да ажустира ретайнерите в устата на пациента, то тогава след установяване на причините, ние предоставяме безплатно необходимите алайнери за постигането на 100% резултат!

В секция „ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ“ ще откриете отговорите на най-често възникващите въпроси за леченията с алайнери ДЕНТАЛАЙН