КУРС ДЕНТАЛАЙН АЛАЙНЕРИ 11.06.2022

Курс ДЕНТАЛАЙН алайнери с доц. д-р Мирослава Динкова

Сподели

Курс ДЕНТАЛАЙН алайнери 11.06.2022 – приложение в денталната практика – модул 1. Протокол на работа със ZUB Studio, курс акредитиран от БЗС с лектор доц. д-р Мирослава Динкова

Леченията с дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН са приложими, както за ортодонтски практики, така и за общопрактиващи дентални специалисти. В нашето съвремие лечението с алайнери е ежедневие. 15 – 20% от ортодонтските пациенти се лекуват с дентални алайнери. Задачите, които си поставяме са насочени към повишаване на ефективността им, към разширяване на индикациите, изследват се механизмите на преместване на зъбите на клетъчно и субклетъчно ниво с помощта на постиженията на молекулярната биология. Ние създадохме дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН, които прилагаме самостоятелно както при леки, така и при средно тежки ортодонтски случаи, но вече проучваме възможности за комбинирано лечение, което разширява  възможностите за приложение на дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН и прави успешно лечението на тежки малоклузии във всички възрасти. 

Протоколът на дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН е изцяло дигитализиран и това ни позволява да ги определим като дигитална система алайнери.

1. Индикации – Как диагностицираме подходящите случаи?
2. Лечебно време – Резултати в най-кратки срокове!
3. Лимити – Как да увеличим обхвата на приложение на дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН?
4. Протокол – Полезни съвети от клиничната практика
————————————————————
5. Стрипинг – Теория на стрипинга. Инструменти и прилагане.
6. Мотивационни модели – Видове, предимства и приложение.
7. Протокол при работа със ZUB Studio за оптимизиране на клиничния протокол.
8. Приложение на дентални алайнери ДЕНТАЛАЙН (дискусионен модул) – разглеждане на модели, донесени от участниците в курса. Въпроси и отговори 

Курс ДЕНТАЛАЙН алайнери, ще се проведе в град София, в клуб „ПЕРОТО“ на НДК на 11.06.2022г. от 9.30 до 13.30ч. Всеки участник може да представи за коментар собствен пациентски случай! 

Цената за участие е 160лв при предварително заплатена такса!

Цена на място в деня на курса – 200лв!

Цена за студенти – 80лв! 

Всеки участник в Курс ДЕНТАЛАЙН алайнери 11.06.2022 получава сертификат с акредитация от Български зъболекарски съюз!

За повече информация телeфон:
0879 99 33 13